Mitt vitnesbyrd

Skrevet våren 2005:

Jeg, Åse Marit Tjomsland, er 21 år og har vokst opp i en kristen familie. Tre år før jeg ble født adopterte Mamma og pappa ei jente fra India, som da var tre mnd. gammel. Pga min søster fra India reiste mamma, pappa, jeg, min søster og mine tre brødre til India for å se landet som hun kom fra. Året var da 1993, og jeg var ni år gammel. Det var spesielt etter den turen at jeg følte India spesielt ble lagt på mitt hjerte. Jeg har nå besøkt India fem ganger, og det kallet Gud har lagt på mitt hjerte er bare blitt sterkere. Jeg er fortsatt i en prosess der Gud arbeider i meg for å lede meg inn i det han har tenkt meg til. Men jeg har stadfestelse på at min tjeneste har med India å gjøre! Den siste gangen jeg besøkte India var nov. 2004, i forbindelse med at jeg tok tjenestelinja på Smyrna Bibelinstitutt. Jeg fikk lov til å reise til India, og at det kunne være min studietur, pga at jeg i mitt hjerte ser for meg en tjeneste for Gud i India. Min mamma og pappa var også i India den tiden, og de la opp et program for meg så jeg fikk noe praksis. Under denne turen fikk jeg erfare Guds hjelp og styrke. I forkant av turen ble jeg spurt av en Indisk pastor om å undervise på et seminar. Uten å helt vite hva jeg gikk til, svarte jeg ja! Under forberedelsestiden oppleve jeg en utrolig støtte fra elever og lærere ved SBI. Mange var med i bønn og faste, og jeg opplevde en utrolig fred etter å ha fått to budskap der det ble sagt at jeg måtte gå i tro uten å frykte. Gud var med meg og jeg underviste for første gang Guds ord, og det på engelsk med tolk til hindi. Jeg var også med og deltok på barnemøter og i cellegrupper. Pastoren for denne menigheten, i byen Agra, kan fortelle et sterkt vitnesbyrd: Han kom fra en av de høyeste kastene innenfor hinduismen som var prestekasten. Han vitner om hvordan hinduismen stjal penger, tid og krefter uten at det var noen tilfredsstillelse. Han var rik, men etter at han ble frelst mistet han alt. Men etter Guds velsignelse har han fått en familie og til tross for trange kår er han lykkelig. Mine foreldre har en del av tjenesten sin der og det drives nå menighet, dagsenter med skole for fattige barn, cellegrupper i nærmiljøet og barnemøter. Ellers var jeg med og deltok med sang og vitnesbyrd andre plasser i India. Jeg har mange venner og kontakter i India og har foreløpig tett samarbeid med mine foreldre som jevnlig reiser til India. Våre venner er alt fra rike til fattige, store og små, frelste og ufrelste, hinduer og muslimer. Noe som jeg foreløpig kjenner som en av mine største oppgaver handler om å vise Guds kjærlighet. Det er viktig å vise at du bryr deg!

Visjon

"Når det gjelder drømmer og visjoner så ser jeg for meg et arbeid med barn og unge, og mennesker med ulike funksjons hemninger."

Når det gjelder drømmer og visjoner så ser jeg for meg et arbeid med barn og unge, og mennesker med ulike funksjons hemninger. Jeg har utdannet meg til ”barne- og ungdomsarbeider”. Men jeg legger alt dette i Guds hender. Jeg har opplevd og lært utrolig mye på mine reiser i India. Både på godt og vondt. Bare det å se fattigdommen, både fysisk og åndelig, mangelen på kjærlighet og å se hvordan religion kan være med på å ødelegge mennesker gjør at nøden min for disse menneskene blir sterkere. Under denne siste turen opplevde jeg veldig god støtte fra bibelskolen! Jeg takker Gud for at han har lagt India i mitt hjerte og at han alltid er med meg og leder meg. Be for meg! Hilser med Job.42,2.

- Åse Marit Tjomsland -

Med hjerte for India

Dette er navnet og logoen til mitt hjelpearbeid i India. Det ble opprettet i august 2005.

Nyhetsbrev

Les mine nyhetsbrev fra tidligere India besøk:

Gave

Vil du gi en gave til "Med hjerte for India", så er jeg takknemlig for det.

Gjestebok

Legg gjerne igjen en hilsning i min gjestebok