Nyhetsbrev 30.10.2007

Halleluja familie og venner!

Seierens er Herrens!!

Ja nå har jeg vært her i India snart 6 uker, og tiden flyr. Jeg har det velsignet bra her.

Vi har hatt besøk av nesten hele familien denne gang, og det har vært kjempe koselig! De fikk også med seg den offisielle åpningen av Mercy Home her i Agra. Det var en flott åpning. Vi var først på møte i kirka og mange av oss deltok med både sang og vitnesbyrd. Haakon, Hanne og Marius var også med og sang i kirka! Etter et herlig møte var det pappa, mamma og meg som stod for klippingen av snoren inn til Mercy Home. Det var en flott opplevelse! Jeg takker Gud for Hans uendelige nåde, at barnehjemmet er ferdig! Jeg er evig takknemlig til alle dere som er med i dette arbeidet, Gud vil rikelig velsigne dere tilbake!

Jeg var med på en av barnas bønnestunder, og det var virkelig rørende å bli velsignet i bønn og takksigelse av barn i alderen 2-12 år. Og på møte i kirka er barna med i både bønn og vitnesbyrd. Gud virker virkelig igjennom disse barna! Halleluja!

Etter at familien min hadde fått sett Agra dro vi videre. Først Elefantridning i Jaipur. Deretter dro vi til Sørvest-India i en stat som heter Goa. Her var vi en uke og slappet av under palmene på stranda. Det var kjempe fint å være sammen med familien min her i India. Så det var trist å sende de hjem igjen etter 3 uker!

Nå er jeg, mamma og pappa tilbake i Agra. Jeg koser meg virkelig her, og det er så flott å kunne bruke mye tid på barnehjemmet og sammen med våre venner her! Gud har virkelig velsignet meg, både når jeg er i India og i Norge. Gud er god!!

Jeg er helt uten ord når det gjelder hvordan alt legger seg til rette. Dere der hjemme er virkelig dyrebare!! Både jeg, og mine venner her takker Gud for dere alle. Det er kommet inn midler fra alle mulige hold mens jeg har vært her nede, og all ære til min Far i himmelen! På grunn av dette er nå både byggingen og kjøpet av mercy home i boks, halleluja!!
Jeg skulle gitt dere gull medalje alle sammen, dere som står sammen med meg både i bønn, gode ord og med penger til med hjerte for India! Men dere samler skatter i himmelen, og gull kan ikke måles med det!

Jeg sender også noen bilder med dette brevet, men vil dere vite mer og ser mer bilder, så kan vi jo prates når jeg kommer hjem 15.nov.

Glad i dere!

Stor hilsen fra Åse Marit (Asha)