Nyhetsbrev 29.11.2005

Hei familie og venner!

Gud er god!! Nå har jeg bare litt over en uke igjen her i India. Det har vært en utrolig rik tid på bibelskolen i Itarsi! Jeg skrev litt i forrige nyhetsbrev om hvordan programmet var på skolen. Og jeg skal si at Gud har gitt meg mange utfordringer. Og godt er det! For det er jo utfordringer vi vokser på! Fra 30.okt - 6.nov. var det en stor konferanse i Itarsi. Det var predikanter fra Amerika, England, Norge og India. Evangelist Svein Magne Pedersen, fra misjonen Jesus leger, var her og talte og hadde helbredelsesmøter. Mennesker ble helbredet! Og det var ei ung jente som kom fram flere kvelder. Hun var besatt av en sykdoms ånd og hadde så vondt i magen at hun skrek av smerte. Men Halleluja, den 4.kvelden stod hun bare å priste Gud! Programmet var knallhardt så jeg fikk virkelig oppleve at kjødet er skrøpelig men Ånden er villig...! 5 talere før lunsj, "ladies meeting" etter lunsj der Solveig Pedersen og jeg talte, og på kveldsmøte var det opp til 3 prekener. Men det var mektige møter, og jeg ville ikke vært foruten en eneste tale!

Jeg har lært å lese og skrive hindi og praktiserer det jeg kan prate. Men det er enda mye å lære så dere må fortsatt be om at jeg skal lære å prate bra!

Det var trist å reise fra alle i Itarsi. Spesielt jentene på internatet, og det er mye jeg allerede savner. Men det var også godt å treffe igjen mamma, pappa og våre venner i Agra! Det går bare bra med de tre barna hos pastor Gupta som "Med hjerte for India" har begynt å støtte! Og Gud gir meg tanker og visjoner som jeg ber over, og jeg er utrolig takknemlig til dere som ber for meg! Guds planer er mye større enn det vi kan tenke oss. Og jeg ber hver dag om at dagen skal bli etter hans vilje og plan for mitt liv!

Jeg gleder meg til å komme hjem for å treffe dere, nå er det jo snart jul også! Men når Gud gir meg klarsignal er jeg klar til å reise ut igjen!

Hilser alle med salmen "Jeg vil lære deg og vise deg den vei du skal vandre, jeg vil gi deg råd ved mitt øye".

Guds velsignelse!

Mange hilsener fra Åse Marit, (Asha)