Nyhetsbrev 27.09.2008


Seieren er Herrens!!

Hei familie og venner.

Tenk at jeg nok en gang kan sitte her i Agra India, og skrive til dere hvor stor Guds nåde er. Jeg kom til India 24.sept og blir til 25.nov. To uker har jeg nå alene i Agra. Det er så godt å være her og treffe barna på barnehjemmet, og venner og kjente!

Disse to ukene som jeg er alene bor jeg på barnehjemmet. Det er en velsignet opplevelse å bo som en inder:-) Det er masse folk rundt meg hele tiden når jeg er der, og jeg får spise den maten de spiser, og på indisk vis! Når jeg ser disse barna blir jeg så takknemlig til min Herre. De er lykkelige, og får alt det de trenger. Med hjerte for India skal 'shoppe' litt i år. Det er i alt 9 barn nå (nr.10 dro tilbake etter kort tid pga familien..). Så vi skal kjøpe to nye køyesenger, madrasser, puter, laken, alle barna skal få to stk. nye klær og en vaskemaskin til å vaske klær:-) Jeg er ubeskrivelig takknemlig til alle dere som står med oss i dette arbeidet! Dere vil bli rikelig velsignet. I kveld er det 'kids club' og mange barn fra nabolaget og fra menigheten kommer for å høre Guds ord, synge og leke sammen. Og i morra er det møte i kirka.

Det blir flott å treffe menigheten igjen! Fordi denne gangen jeg er i India er det veldig vanskelig for de kristne her i India. Det er mye forfølgelse, og pastor Gupta forteller meg at kirker nær Agra har blitt angrepet av hinduer, og mange blir slått... Så på grunn av dette vil han ikke ta meg med rundt i celle/bibel grupper fordi han er redd for at jeg, han eller familien vi besøker vil få problemer. Fordi folk kan gå til hindugrupper og si at jeg kommer med penger for å omvende folk til kristendommen.. Så hvis dere husker dette i bønn, at Herren må til en hver tid bevare oss setter jeg stor pris på det. Men Herren er større enn alle disse ting, og Hans budskap vil uansett bre seg, halleluja!!

Håper alt er bra med dere alle! 9.okt kommer Elin, min venninne, til India og blir til vi sammen reiser hjem. 29.okt vil mine foreldre også komme. Gleder meg til det! Det er som sagt godt å være her, selv om det var hardt å reise fra Norge. Herren velsigner meg både ute og hjemme, så det er jeg takknemlig for!

Gud velsigner dere!!

Med vennlig hilsen Aase Marit - Asha -