Nyhetsbrev 27.09.2005

Hei familie og venner!

Nå er det endelig på tide å skrive til dere og fortelle hvordan det går her i India. Jeg er utrolig takknemlig til Gud for at jeg nok en gang har fått lov til å komme tilbake til India. Leila, ei venninne fra bibelskolen, har vært med meg, mamma og pappa i litt over to uker. Hun reiste hjem i går. Det var trist for det var utrolig koselig å ha henne med, og vi fikk dele mange opplevelser! Det første vi gjorde var å reise nordover i India (til Deoria) for å besøke en familie som er blitt gode venner av oss. Fam. Pastor John. Vi hadde en fin tid sammen! Jeg hadde forberedt Leila med å si at det nok ville bli litt primitive boforhold her. Med vannpumpe til dusj, et hull i gulvet til do og noen harde senger å sove på inne i kirken... Men det ble ingen problemer for det er jo litt sjarm over det også...

Videre gikk turen til Agra. Her traff vi mange av våre venner. Vi kom med toget på morgenen, og skulle rett på seminar hos pastor Gupta. Jeg klarte jo selvfølgelig å miste nøkkelen til kofferten, så det var bare å låne skjørt av Leila og bruke min utsovede t-skjorte fordi å preke på seminar skulle vi uansett! Det var ca.130-150 deltakere med stort og smått, og både mamma, pappa, Leila og jeg var med å prekte Guds ord. Det var kjempeflott å være med på, og pastor Gupta tolket oss fra engelsk til hindi. Etter møtet var ferdig kom det flere bort til meg og spurte om jeg kunne be for dem, fordi de hadde forskjellige sykdommer og plager. Jeg bad i Jesu navn, og har tro på at han kan gjøre mirakler! Alle deltagerne fikk mat etterpå! Det er her hos pastor Gupta at Mamma og pappa har hovedarbeidet med å støtte familien og arbeidet med daghjem, skole, menighet og barnearbeid. Hjemme i Norge hadde jeg et loppemarked før jeg dro for å samle inn penger til å sende barn på skole. Gupta har tatt til seg 5 barn for å gi dem skole, husly, mat og omsorg. Jeg hadde ikke fortalt pastoren om innsamlingen eller drømmen min om å sende noen av barna på skole. Jeg bad Gud om visdom og åpne dører. Da jeg spurte pastoren om han hadde støtte til barna sa han at to av barna fikk han støtte til, men han bad til Gud om støtte til de tre andre. Han brukte av sin egen inntekt til dette. AMEN!!! Der åpnet døren seg og jeg kunne fortelle han om alle de fantastiske vennene hjemme i Norge som hadde støttet meg, og at jeg ville betale alt det kostet for å ha barna hjemme og på god skole. Han var veldig takknemlig og takker Gud for villige hjerter og en hjelpende hånd. Jeg vil fortsette å støtte disse tre barnene i årene framover slik at de kan fullføre skolen. Igjen vil jeg si tusen takk til alle dere som har vært med å støttet dette arbeidet hjemme, Gud velsigne dere!!!

Nå er jeg i New Delhi, og i morgen kveld reiser jeg til Itarsi midt i India for å begynne mine to måneder på bibelskolen. Mr. Matthew Thomas (som har vært i Salem Mandal) skal møte oss der. Mamma og pappa blir noen dager for de reiser tilbake til Deoria og Agra. Jeg håper at jeg vil lære noe mer hindi i løpet av min tid der! Jeg kommer til å bo på jenteinternatet som ble bygget for bare 2-3 år siden. Jeg vil sende mer rapporter derfra.

Tusen takk for alle som husker på meg i bønn! Gud er god!!!!!

Hilser med salme 23 "Herren er min hyrde, det mangler meg ingenting"

Stor hilsen fra Åse Marit