Nyhetsbrev 26.10.2008


Hei familie og venner.

Seieren er Herrens!!

Tenk nå er jeg allerede halvveis i mitt opphold i India. Vi er fortsatt i Agra, og har en kjempe fin tid her! Det er så flott å se hva Herren har gjort med mange av disse barna på barnehjemmet. På bildet til høyre er jeg sammen med de 9 barna på barnehjemmet. Pastoren fortalte om en av guttene vi har på Mercy home. Han er 11 år og har vært på barnehjemmet i ca.2 år. Når han bodde hos sin familie brukte han stoff og røyka... Han var ganske rebelsk også fortalte pastoren. Men nå etter å ha vært på Mercy home er han blitt en helt annen gutt. Han sluttet med både røyking og stoff. Når du spør han om hva han vil bli når han vokser opp sier han: pastor!! Og hans neste ønske er å eie en egen bibel...! Gud er god!

Når det gjelder bil til barnehjemmet har jeg ved Guds nåde fått betalt over halvparten! Pastoren har tatt et lite lån i banken på resten, men jeg har tro for at dette fort kan betales ned! Bilen vil bli bestilt før jeg reiser, men er ikke sikkert jeg får se den nå. Kommer litt an på leveringstid.. Men jeg har vært med pastoren til bil forhandleren og sett Guds velsignede bil der:-) Tuuuusen takk til dere som via anonyme gaver gjorde dette mulig med Jesu kjærlighet. Vet ikke om dere er blant de som leser dette nyhetsbrevet, men jeg er evig takknemlig. Og de på barnehjemmet er enda mer!

Forrige søndag etter møtet kom en dame bort til oss med en liten gutt. Han hadde samme dagen fått en stor hoven klump på halsen og var veldig svak. Elin og jeg la våre hender på gutten og ba i Jesu navn. Han er den eneste som kan gjøre underverk! På møtet i dag, en uke etterpå fikk vi tilbakemelding av denne moren at klumpen hadde forsvunnet, og gutten var frisk og rask! Takk til min Jesus!!

Ellers denne uken har vi vært å sett på Taj Mahal (se bilde til høyre). Det var første gang for Elin, og vi hadde en flott tur inn dit. Det var like flott å se som alltid!

Om tre dager til kommer mamma og pappa til Agra. Det gleder vi oss til!

Tusen takk og Herrens rike velsignelse til alle dere som står sammen med meg i dette Herrens arbeid! Bønner, tanker, oppmuntringer, støtte, alt vil Herren velsigne tilbake!

Stor hilsen fra Åse Marit, India