Nyhetsbrev 14.10.2008


Seieren er Herrens!!

Hei familie og venner.

Nå har jeg vært i India i nesten 3 uker. Det er flott å være her! Jeg kjenner en stor takknemlighet til min Herre, at jeg kjenner det trygt å være her "på egenhånd". Jeg kan ikke si at jeg er alene, fordi jeg er velsignet med indiske venner flere plasser jeg kommer, og de tar godt vare på meg! Elin Slotten kom til Delhi torsdag 9.okt.og vi har hatt en flott uke sammen! Hun blir med meg hele resten av turen:-) Takk og lov så trives hun godt! Jeg er kjempe glad for Norsk selskap her nede, og vi har reist opp i fjellene til en by som heter Darjeeling. Vi hadde en liten tur innom Pastor Suren i en by som heter Silliguri, for vi kom hit. Det var noen innholdsrike dager! Vi bodde privat, og Suren tok oss masse rundt. Vi fikk være med å dele sang og vitnesbyrd i en liten menighet i en landsby. Det var også dåp den dagen, og vi vandret en hel gjeng igjennom store rismarker for å komme til dåps-elven. Der fikk vi fortalt historier på veien om hvordan ville elefanter ofte kom og ødela rismarkene. Og det var også observert ville tigere i dette området... Men takk og lov, ikke når vi var der:-). Gud er god, og det er stort å få lov til å dele Guds ord og velsignelse på steder som dette. Dagen etterpå fikk Elin og jeg preke og synge i en liten bambus-menighet også! Utfordring var det, men til stor velsignelse for oss begge! Godt å kjenne hvordan Herren er med i alle ting.
Nå er vi oppe i en fjellby og kl.4 i natt dro vi opp på en høyde for å se soloppgangen skinne på verdens 3 høyeste fjell. Det er et mektig syn, og stort å få se en bit av himalaya-fjellene!
I morra drar vi tilbake til Dehli, og på lørdag er det tid for å reise til Agra. Der blir vi godt og vel 2,5 uker, og mamma og pappa kommer også i løpet av den perioden. Det blir bra!! Gleder meg til å ta Elin med til barnehjemmet! Barna er jo bare helt nydelige!!!

Tusen takk til alle dere som støtter meg på alle måter!!!
Dere får litt mer info om arbeidet i Agra og om bil-prosjektet når jeg kommer dit. Er en del ting som må legges til rette for jeg kan få gitt endelig informasjon. Setter pris på forbønn!
Gud er god, heile tia!!!!!

>> SE BILDER HER! >>

Med vennlig hilsen Aase Marit, India

Gud velsigner dere!!