Nyhetsbrev 07.02.2011


Hei familie og venner.

Nå er det en stund siden dere har hørt fra meg. Jeg har det bra som gift, bor på Kjetså i Evje og Hornnes kommune og trives veldig godt!

I oktober 2010 var jeg nede i India sammen med ei venninne herfra Evje. Vi hadde en kjempe tur sammen, og det var gøy å vis henne barnehjemmet der hun også hadde et fadderbarn.

Alt stod bra til med de 14 barna og vi hadde en fin tid sammen med de. Vi tok de også ut en dag i parken der de fikk leke fritt rundt. De har ikke store lekemuligheter ute i friluft annet enn på skolen og søndager som de pleier å dra ut på tur med bilen. De koste seg masse og vi avsluttet dagen på Mcdonalds. Det er så godt å være sammen med barna!!

Vi har lenge hatt lyst til å prøve å kjøpe et stykke land som i framtiden kan gi oss muligheter til å bygge større barnehjem slik at vi kan hjelpe flere barn. Og for å få en uteplas der barna kan leke fritt. Dette har vi nå kommet i gang med og pastoren har funnet et land på ca.3 mål. Nå i februar begynte vi å betale på dette landet. Men vi mangler ca.100 000 NOK som vi må få inn på de neste 5 mnd. Dette var et stort steg i tro siden det er penger vi mangler, og vi mister det vi allerede har betalt dersom ikke vi får inn pengene.
Så hver så snill å be for dette slik at det ordner seg. Guds arbeid går fram, og jeg er heldig og glad for å
være en del av det.

Jeg skal ha møte på Nævisdal bedehus den 16.mars kl.19.30 og på Moisund bedehus den 29.mars
kl.19.30 dersom noen er i nærheten og vil høre litt mer om arbeidet. Ellers så er jeg åpen for å dra til
flere plasser dersom noen ønsker å høre mer. Det er bare å ta kontakt på telefon: 97024576

Det siste jeg har hørt fra barnehjemmet nå i januar er at ei av jentene våre på barnehjemmet har fått
tuberkulose, så hun må bo adskilt fra barna og få behandling i ett år. De andre barna er nå til sjekker hos lege for å se om flere er smittet. Dette synes jeg er kjempetrist og ber om at ingen flere skal være
smittet. Dere som ber kan også huske på dette.

Tusen takk for all støtte og hjelp.

Som sagt så er det bare å ta kontakt på telefon eller mail.

Med hjerte for India kontonr: 3075.11.09527

 Gud velsigne dere!
Åse Marit Hegland