Nyhetsbrev 07.01.2014


Hei alle venner!

Godt nytt år!

Jeg har det bra og at vi koser oss med Malin som ble 2 år i september 2013. Jeg jobber 3 dager i uka og trives med å være hjemme med Malin (se Malin på bilde til høyre) de andre to dagene.

Herrens nåde er stor, og vi er veldig takknemlige for alle velsignelser.

Vi er fortsatt med på de lokale bedehusene. Det er godt å være med. Er spesielt fint å være med i søndagsskolen:-)

I månedsskiftet sept/okt fikk jeg endelig tatt meg en tur til India!! Det er en stund siden sist pga at jeg ble mamma sept.-11. Det var en herlig og etterlengtet tur til India. Jeg hadde med meg min venninne, Mariann fra Evje. Ho var også med i 2010. Det var veldig bra å ha med seg et godt selskap:-)

Barna har det bra på Mercy home, men det begynner å bli litt trangt om plassen siden det er blitt 18 barn nå. Derfor var det så spennende og godt og se tomten som vi kjøpte til barnehjemmet i 2011. En tomt på ca 5,5 mål. To hus er under bygging. Det blir et hus for gutter og ett for jenter. 12 barn er det plass til i hvert hus pluss et "foreldre" par som skal ta seg av barna.
I febr 2014 blir det innvielse av husene og håper på å få barna på plass innen sommeren:-)

Gud er god, og hans velsignelse er ubeskrivelig:-)

Vi tok barna med ut på en handletur der de kunne velge seg et antrekk, sko og en leke hver. Det var kjempe stas!! En tur i parken måtte vi også ha, der fikk noen av de nye barna smakt brus for første gang:-)

Planen er å kjøpe inn noen lekeapparater på den nye tomta også, vi har allerede begynt å fått noen bidrag til dette.

14.februar kl.18.00 skal vi ha India basar på Hornnes bedehus. Da er det med tanke på å samle inn penger til en buss som vi kan bruke til å frakte barna på skolen i og til annet bruk som utflukter og til møter:-)

Når neste tur blir vet jeg ikke, men håper ikke det blir lenge til for jeg lengter allerede tilbake!!!

Tusen takk for all støtte og hjelp.


Gud velsigne dere!
Åse Marit Hegland