Nyhetsbrev 06.10.2007

Hei familie og venner!

Seierens er Herrens!!

Jeg håper alt står bra til med dere alle! Jeg har det bare bra, og fryder meg i Herren:-)
Nå har jeg vært i India to uker, og blir borte til 15.nov. Etter 9 timer på flyplassen i Helsinki kom vi endelig fram en tidlig morran. Jeg reiste sammen med mamma og pappa. Min bror Jan Erik reiste ned en uke før og møtte oss på flyplassen i India. Det var helt herlig å komme hit igjen, mitt kjære etterlengtede India:-) Halleluja! Første stopp etter Dehli var en liten by i nord, Deoria. Her var vi sammen med en pastorfamilie. Og her opplever vi virkelig India. Vi bor der i kirka med en vannpumpe og en bøtte til dusj, og et hull i gulvet til toalett. Og med litt myggmiddel og insektgift går det helt fint! Vi var en dag og hadde møte i en landsby. Der var vi også i fjor. Det er en ubeskrivelig opplevelse å kunne stå ute i friluft å forkynne evangeliet fritt ut. Det blir flere og flere frelst i denne landsbyen, Amen. Og mange nysgjerrige indere, både små og store fulgte godt med på det vi hadde å bringe. Jeg ber om at det som ble sådd vil vokse og virke! Vi hadde også møte i kirka det jeg og pappa var talerne... Og var også med i sang.

Men nå er jeg kommet til Agra!! Her har vi mange gode venner, men best av alt var det å mote barna igjen på barnehjemmet Mercy home! Jeg kan ikke forklare hvor stor takknemlighet jeg har til min store Gud! Byggingen av barnehjemmet blir ferdig om bare noen dager, og det er kjempe flott!! Foreløpig bor Pastor Gupta, kona, deres 4 barn og 6 barnehjemsbarn i kirka. Den er i samme bygg som barnehjemmet. De har det bare bra, halleluja! Men jeg har også en dårlig nyhet...India er et vanskelig land, og selv om vi har alle papirene i orden på barna så kan vi ikke holde de tilbake dersom familiemedlemmer gjør krav på dem igjen...så familien til to av våre kjære gutter ombestemte seg, og ville ikke lenger at barna skulle være på Mercy home. Grunnen til dette er at de ser heller at barna må hjelpe familien å jobbe, enn å gå på skole. Men sannheten er jo at skolegang kan hjelpe til å sikre framtiden for både barna og familien... Men nøden er stor, og vi har fått inn to nye nydelige jenter! Så det er likevel 6 barn. Og så fort bygget er ferdig vil pastoren se etter 4 nye barn i første omgang. Så det neste målet blir da 10 barn.

Tusen takk til alle dere som er med å gi! Det er virkelig en stor velsignelse, og alt blir brukt til Guds arbeid her i India! Barna lærer Jesus å kjenne, og det er det viktigste:-)
Takk også til alle som støtter meg i bønn! Uten dere kunne jeg aldri ha reist. Jeg kan virkelig kjenne Guds nærhet, kjærlighet og beskyttelse!
Gleder meg til mamma, pappa og hele familien min (uten Vidar denne gang) kommer til Agra neste søndag. Jeg og Jan Erik er foreløpig alene i Agra, men har fult program.
Savner mine brødre og søstere på Salem, dere betyr mye for meg! Guds velsignelse! Og også alle mine venner rundt omkring, dere er verdifulle for meg! Men mest verdifulle for Herren!

Hilser med Matteus 7, 7-8.
Skriver mer siden!

Klem fra Åse Marit (Asha)