Nyhetsbrev 05.11.2006

Hei familie og venner!

Seierens er Herrens!!

Nå har jeg bare en uke igjen av mitt opphold i India for denne gang. I løpet av dette året har jeg sammen med mamma og pappa hatt basar og loppemarked for å samle inn penger til prosjektene våre. Spesielt vil jeg takke alle dere som står sammen med meg i bønn, dere som er faddere for barna og dere som hjelper meg på andre måter! Gud velsigner dere rikelig tilbake, dere er utrolig verdifulle!!

Så jeg takker Gud for at jeg kunne reise til India dette året også! Jeg har allerede begynt så smått å planlegge neste tur;-) Jeg reiste ned sammen med storebror Vidar, traff mamma, pappa og vår venn Volodja i Delhi og vi reiser sammen rundt i India. Vi har besøkt pastor Suren i Silliguri, pastor John og familien i Deoria, og i en liten by med navn Barhaj hadde vi seminar. Dette var et seminar for nye ledere og "kirke-plantere". Vidar, Volodja og jeg underviste, og vi hadde også litt opplegg for guttene på misjonens internatskole. Det er utrolig stort å få være med i Guds arbeid. Vi fikk også i denne perioden besøkt en liten landsby et stykke unna. Det var en opplevelse i seg selv. Vi hadde "åpent husmøte", sang og vitnet så mange hørte det. Her hadde Gud fridd ei jente fra demonbesettelse og flere hadde blitt frelst. Halleluja, Gud er god!

Men omsider kom vi fram til Agra! Det var velsigna å komme tilbake her! Vi traff igjen mange venner som jeg har savna masse. Og jeg må si at det var spesielt herlig å treffe igjen barna på barnehjemmet. Det var kommet to nye barn, men jeg ble fort kjent med de også. Jeg kan prate litt hindi med de og det ble mye klemming. Pastor Gupta og familien gjør et utrolig bra arbeid med barnehjemmet og menigheten. Og etter samtale med pastoren har jeg kommet fram til at misjonen "med hjerte for India" skal kjøpe halve huset hans til barnehjemmet "mercy home". Fordi han har allerede andre halvdel av huset til å rives for å bygge kirke. Og han hadde ønske om selv å flytte for at barnehjemmet og kirka kunne være på samme sted. Så han er takknemlig til Gud for at misjonen kunne hjelpe med dette. Vær med å be om at jeg må få inn nok penger til neste år, at Pastoren finner en plass å bo og at barna skal få flere til å ta seg av dem.

I dag hadde vi seminar i kirka. Vidar, Volodja og jeg var med å delte Guds ord, og jeg fikk synge mer på hindi. Etterpå fikk vi bedt for mange syke og vi har tro på at de skal oppleve Guds helbredelse! Det er så herlig å være sammen med brødre og søstre i India. Halleluja!

Vi har også deltatt i cellegruppe, og det er så bra å være med på! Det må bare erfares!!

Vi har en hindufamilie som vi også bruker mye tid sammen med. De har fått ett barn til nå, en jente. De har en gutt fra for som går på skole. Jeg har sagt at misjonen gjerne vil betale for at han kan gå på en bra skole, og de er gått med på å sende han til en kristen skole til neste år. Det er utrolig bra!! Så misjonen dekker hans skolegang fra i år og framover. Vi ber at denne familien skal få oppleve frelse! Men det er mange ting i Hinduismen som gjør det svært vanskelig... Men ingenting er umulig for Gud!!!

Jeg har det helt topp her og kjærligheten til dette folket og landet er bare blitt større! Men jeg savner også dere hjemme i Norge. Igjen tusen takk for alle bønner, tanker og hjelp!

Guds velsignelse!

Klem fra Åse Marit (Asha)