Nyhetsbrev 17.1.092015

Hei familie og venner!

Seierens er Herrens!!

I løpet av de siste årene har det skjedd utrolig mye i Med hjerte for India!

Den nye tomta ble kjøpt i 2011 og byggingen har gått på for fullt. Nå står to flotte barnehjemshus ferdig, og barna har flytta inn:-) Et foreldrepar er kommet i hvert hus. Det er nå fullt opp med barn,- 12 jenter og 13 gutter (inkl.barn til foreldrepar). De stortrives på ny plass som også nå rommer en lekeplass.

Nok et bygg er kommet opp, dette er huset til de som har det overordnede ansvar (daglige ledere). Dette huset rommer også gjesterom.


Ny buss er kjøpt inn! Den frakter barna til og fra skolen, til kirke og på utflukter.buss.jpg


To hunder er kjøpt inn til barnehjemmet slik at de er tryggere nattestid. Hundene får løpe fritt rundt på tomta og varsler om ev inntrengere på nettene.


Menigheten i Agra vokser også! Evangeliet forkynnes og mennesker blir frelst!


Tidlig sommeren 2015 var pastor Gupta på Norgesbesøk sammen med kona Vandana og deres to eldste barn Joshua og Angel. De var rundt i menigheter på sør og vestlandet for å forkynne evangeliet og for å informere om arbeidet i India. Det var et vellykket besøk som gav et godt overskudd til arbeidet!


Siste helgen i august ble det arrangert country gospel konsert i Årdalshallen, Byglandsfjord. Det var på lørdagen, og søndagen var det minnest du sangen i Evje kirke. Disse to arrangementene gav barnehjemmet "Mercy home" et overskudd på 35 000kr:-) Tusen takk til alle som bidro!!!


nye%20kl%C3%A6r%20gutter.jpgnye%20kl%C3%A6r%20jenter.jpg

Barna har fått nye klær:-)barna.jpg  En hærlig gjeng!